28 Mayıs 2012 Pazartesi

Aradığınız Emlak Hurriyetemlak.com'da!

Emlağa dair her şeyi tek çatı altında buluşturan www.hurriyetemlak.com, çok seçenekli güncel ve detaylı ilanlarıyla, gelişmiş arama özellikleri ve kullanıcı dostu tasarımıyla, sektöre dair güncel haberleri ve istatistiki bilgileriyle, tam anlamıyla emlak sektörünün nabzını tutuyor.

Satılık ve kiralık daireler, ofisler, iş yerleri ve tüm konut projelerini bulabileceğiniz www.hurriyetemlak.com, sunduğu çok sayıda seçenekle size aradığınız emlağı mutlaka bulma olanağı sağlıyor.

İlanlarda okul, hastane, restoran, alışveriş merkezi gibi çevre bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. Video desteğiyle gayrimenkulü içindeymişcesine izleyebiliyorsunuz. Baktığınız evin ya da iş yerinin net konumunu harita üzerinde görebiliyorsunuz.

Bu kadar kolaylık ve çok seçenek varken www.hurriyetemlak.com’da, aradığınız emlağı ya da emlağınızın talibini bulmanız an meselesi!

Bir bumads advertorial içeriğidir.
Devamını oku...

24 Mayıs 2012 Perşembe

Sony Walkman Z Sunar: Hayat Kurtaran Playlist'ler!

Sony, yakın zamanda ülkemizde de piyasaya sürdüğü Android tabanlı MP3 player’ı Walkman Z için yeni bir dijital kampanya hazırlamış. Walkman Z; üstün ses kalitesi, gerçeğe yakın görüntü sağlayan 4.3” geniş yansıma engelleyici ekranı, xLoud dahili hoparlörü, herhangi bir program gerektirmeden içerik aktarımı, Wi-Fi, Google Play Store ve internet erişimi gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Kampanyada Sevginin Gücü Programı'nı beraber hazırlayan Kaan Sezyum ve Deniz Alnıtemiz ikilisi, Walkman Z’yi tanıtmak için bir araya gelmiş. 5 Playlist hazırlamışlar ve videolarla listelerdeki şarkıları neden seçtiklerini anlatmışlar. Playlist’ler; Orta Halli Bir Arabada Dinlenecekler, Arkadaşının Düğününde Çalınabilecekler ve Sevgili Eve İlk Geldiğinde Çalınacaklar gibi eğlence vaat eden isimlere sahip.

www.hayatkurtaranplaylistler.com adresine tıkladığınızda önce Kaan Sezyum ve Deniz Alnıtemiz sizi karşılıyor. Açılış videosunda playlist’leri tanıyoruz. Ardından seçtiğiniz playlist’e gidiyorsunuz. Başlığa eşlik eden videoyu izlerken favori parçalarınızı seçiyorsunuz. Sonra da Walkman Z çekilişine katılıyorsunuz. Her playlist için ayrı bir çekiliş yapılıyor. Bu arada favorilerinizi paylaştığınız da arkadaşlarınız da hangi şarkıları seçtiğinizi görebiliyor. Kampanya 26 Haziran’da son bulacakmış.

www.hayatkurtaranplaylistler.com adresinden Sezyum ve Deniz’in videolarını izleyip Walkman Z çekilişine katılabilirsiniz.

Walkman Z resmi sayfası: http://www.sony.com.tr/hub/walkman-mp3-calar/z-serisi
İzlesene kanalı: http://www.izlesene.com/kanal/walkmanz/

Bir bumads advertorial içeriğidir.
Devamını oku...

11 Mayıs 2012 Cuma

G.Saray'ı bekleyen servet !


Galatasaray, Fenerbahçe maçının ardından şampiyon olması durumunda, hem kendisine gönül verenleri sevindirecek, hem de kasasına büyük miktarda para koyacak.


Galatasaray, Spor Toto Süper Final'de cumartesi günü ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmadan istediği sonuçla ayrıldığı taktirde, şampiyonluğun yanı sıra büyük de bir maddi gelirin de sahibi olacak.
Sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe ile deplasmanda yapacağı karşılaşmadan galibiyet ya da beraberlikle ayrıldığı durumda, hem kendisine gönül verenleri sevindirecek, hem de kasasına büyük miktarda para koyacak.
Spor Toto Süper Lig'de mücadele ettiği için lige giriş parası alan ve ligde elde ettiği galibiyet ve beraberliklerden performans primlerini kasasına koyan Galatasaray, mutlu sona ulaşması durumunda, şampiyonluk primi, kazandığı şampiyonluk sayısına göre alacağı prim, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkını elde edeceği için buradan gelecek gelir ile bu sezon 100 milyon lirayı aşkın bir gelir kazanacak.
-Gelir kalemleri-
Spor Toto Süper Lig'de mücadele ettiği için 11 milyon lira civarında ''ayak pastı'' parası alan Galatasaray, Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçtan galibiyetle ayrıldığı taktirde, toplamda 24 milyon lirayı bulan performans priminin de sahibi olacak.
Bu durumda şampiyonluğa da ulaşacak olan sarı kırmızılı takım, şampiyonluk primi olarak 15 milyon, şampiyonluk sayısı nedeniyle de 17 milyon lira elde edecek.
UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkını kazanacak olan sarı-kırmızılı takım, UEFA'dan gelecek yaklaşık 20 milyon lira gibi bir geliri de kasasına koyacak.
Elde edilecek başarının, lisanslı ürün satışı ve kombine kartlara yansıması göz önüne alındığında, Galatasaray'ın bu sezon kasasına koyacağı gelir 100 milyon lirayı aşacak.
Devamını oku...

Beko Basketbol Oyunu'nu Oynamayan Kalmasın! Oyun Çok Keyifli, Süper Ödüllü…

Türkiye’de ve dünyada basketbolun sponsoru Beko, Beko Basketbol sitesinde yeni bir uygulama yayınlamaya başlamış. Merakla, http://basketball.beko.com linkini kullanarak girdiğim Beko Basketbol Oyunu tam da Beko marka kimliğini yansıtan dinamik, eğlenceli bir uygulama olmuş. Oyunu oynarken hem çok keyifli bir basketbol deneyimi yaşıyor, hem de her dönem çekilişle Beko 117 Ekran Smart LED TV kazanma fırsatı yakalıyorsunuz.

Uygulamada ilk dikkat çeken nokta, oyuna girişte kolaylık sağlanmış olması. İlk olarak karşınıza, oyunu oynamak isteyen herkesin düşünüldüğü iki farklı giriş seçeneği çıkıyor. Oyunu oynayan herkesin yeni bir çekiliş hakkı kazandığı uygulamada, büyük ödülü kazanan kişiye ödülü ulaştırabilmeleri için bilgi formunu eksiksiz doldurmak gerekiyor. Sonra oyun başlasın! Çok eğlenceli bu oyunu oynamak için tek yapmanız gereken mouse’un sol tuşuna basarak topu tutmak, yönlendirmek, topun hızını ayarlamak ve atışı yapmak için tuşu bırakmak. Verilen sürede en az iki basket atmak sizi bir sonraki bölüme taşıyor. Emin olun, bölümler bitmesin oyun hep devam etsin istiyorsunuz.

Her gün oynayarak 1 yeni çekiliş hakkı daha kazanılan uygulamada, arkadaşlarını davet eden çekiliş hakkını arttırıyor. Son olarak, “Çok keyifli, süper ödüllü bu oyunu oynamaya değer!” diyorum.

Bir bumads advertorial içeriğidir.
Devamını oku...

Sadri Şener: NTV varken FB TV'ye gerek yok!

Habertürk ekranında Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in medya eleştirileri tam gaz devam ediyor...

Geçtiğimiz akşam TRT'ye canlı yayına bağlanan ve yayınların tarafsız olmadığını söyledikten sonra telefonu kapatan Sadri Şener bu kez Habertürk TVekranında NTV'yi topa tuttu. NTV'nin açıkça Fenerbahçe yanlısı bir yayın yaptığını savunan Şener, "NTV varken FB TV'ye gerek yok zaten" dedi. Medyada Fenerbahçe'nin ağırlığı olduğuna dikkat çeken Şener, NTV'nin patronu Ferit Şahenk için ilginç ifadeler kullandı...

Devamını oku...

Şampiyon belli olacak,Fenerbahçe - Galatasaray Süper Final

Uzuun,karmaşık bir lig döneminin sonuna geldik şu günlerde.Nasıl olursa olsun büyük bir sezonu geride bıraktık ve Süper Final isimli organizasyon sayesinde şampiyon son hafta belli oluyor.

12 Mayıs 2012'de Kadıköy'de Fenerbahçe - Galatasaray arasında oynanacak bu karşılaşmanın anlamı çok büyük.Kazanan taraf 2011-2012 sezonu şampiyonu olacak.Galatasaray'a beraberlik yeterken Fenerbahçe'nin muhakkak kazanması gerek bir karşılaşma bildiğiniz gibi.Şike olayları ile gerilen,değişen bu sezonun sonunda son maçı, düşünürken bile heyecanlanıyoruz eminim.

Öncelikle 2 takımda şampiyonluğu hak etmiştir.Ama bir Galatasaray faktörü vardırki üstüne basmadan geçemem.Normal sezonu 9 puan fark ile önde bitirip normal sezon şampiyonu olmuş bir takım,yayıncı kuruluş niyetine yapılan bu turnuvada şampiyonluğu son haftaya bırakıyor.Bana göre bu haksızlıktır.Yandaş oluşumla falan alakası yok ama doğrusu budur.

Herneyse 12 Mayıs 2012 19:00'da başlayacak olan derbi futbol kalitesi olarak bizlere mükemmel dakikalar yaşatıcaktır eminiz.Muhteşem bir 90 dakika bizleri bekliyor.Maçın hakemi Cüneyt Çakır bu arada.Fatih Terim Galatasaray cephesinde Kulübede olacak ve takımını yönetecek ve Galatasaray muhtemelen eksik yok.Fenerbahçe cepesinde ise Sow maça yetiştirilmeye çalışıyor.Cumartesi geçesi Süper Final Finalinde 20:45'de şampiyon belli olacak.Hak eden kazansın diyip sözlerimi bitiriyorum :)
Devamını oku...