3 Şubat 2012 Cuma

Patlak Sokaklar Sinemada!

Patlak Sokaklar Sinemada!
İsimlerini tam olarak bilmesekte onları 5-6 sene kadar önce youtube'daki videolarından tanımıştık.Youtube'da milyonlarca izlenen videolarından en az bir tanesini heralde hepimiz izlemişizdir.Onlar bu yetenekleri sayesinde,milyonlarca izlenen videoları ile kısa zamanda internetin fenomenleri haline geldiler.Kendilerine BatesMotelPro ismini veren Ömür Cedimağar,Volkan Öğe ve Tansu Tunçel üçlüsü,İnternetteki başarılarının ardından şimdide beyaz perdeyi fethetmek için kolları sıvadılar.


Ekibin Bana Kitap Al videosu ile başlayan video serüvenleri, 2007 yılında “Sütü Seven Kamyoncu” ile bir anda çok büyük bir kitlenin onları tanımasına neden oldu.  Milyonlarca kez izlenen Buz Gibi Biraderler, Tuttur En Kral Sensin, Minibüs, Yaşam Mücadelesi gibi viral videoların ardından 2011 yılının Ağustos ayında yayınladıkları 5 bölümlük internet dizisi “Patlak Sokaklar” ile Internet dışındaki mecraların da ilgisini çeken ekip, pek çok teklif almayı da başarmıştı. Fakat BatesMotelPro'nun aklında tek bir hayal vardı, o da sinema filmi çekmek...
Çektikleri videolara sinemaya karşı olan tutkularının ipuçlarını da saklayan BatesMotelPro'ya sonunda destek ANS Prodüksiyon'dan geldi. “Lanet olsun, Patlak Sokaklar'ı sinema filmi yapmak istiyoruz” diyen şirketle el sıkışan BatesMotelPro, nihayet “Patlak Sokaklar”ı sinemaya taşıma şansını yakaladı.

Çekimlerine 9 Ocak'ta başlanacak filmde BatesMotelPro ekibine birçok ünlü isim de eşlik edecek. Sosyal Medya'nın gücünü arkasına alarak bugünlere gelen ekibin ilk sinema projesinin yönetmenliğini de, önceki tüm videoların da yönetmeni olan Kerim Barutçu üstleniyor. ANS Prodüksiyon’un çok önem verdiği “Patlak Sokaklar”ın vizyon tarihi ise 16 Mart!

Patlak Sokaklar Gerzomat'ın konusu şöyle: Azılı suçlu Black Jack hapisten kaçar ve zamanında kendisini kodese gönderen iki dedektiften intikam almak için harekete geçer. Planındaki en güçlü koz ise, varlığından kendisi ve çok az sayıda gizli servis elemanının haberdar olduğu çok güçlü bir kitle kontrol silahını ele geçirip fidye istemek için kullanma fikridir. Black Jack'in tasarladığı planları bozabilecek tek ekip ise, kahramanlarımız John ve Billy’dir.

Jack silahı ele geçirip aktive etmeyi başarır. John ve Billy ise bir yandan paniğe sürüklenmiş halk ile uğraşırken, diğer yandan Jack’i yakalamak zorundadır. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır...


John Lemmon – Esas Polis
Billy Billy – Çaylak Polis
Black Jack – Acımasız Suçlu
Ted & Bob – Jack’in Fedaileri
Jennifer – Kadın Polis
Peter – Polis Müdürü
Mary Jane – Kadın Profesör
Federaller
Ve diğerleri...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder