18 Nisan 2012 Çarşamba

Galatasaray - Fenerbahçe ,Süper final koreografisi

Malum Süper finalın ikinci haftası Galatasaray - Fenerbahçe maçıyla devam edecek.Gecen hafta Fenerbahçe - Trabzonspor maçı olan süper final açılış maçında Fenerbahçeli taraftarların yapmaya çalıştığı koreografi başarısız olmuştu,ipler kopmuştu.
Sezon içindeki Galatasaray-Beşiktaş maçında 3D koreografi yaparak adından söz ettiren ultrAslan gurubu bu haftaki süper final mücadelesi olan Galatasaray-Fenerbahçe maçına çok iddaalı hazırlanıyor.Twitter hesabındaki bilgilere bakılırsa ultraslan bu haftaki gösterisiyle herkesin ağzını açık bırakacak ve adından Türkiye ile beraber Avrupa ve Dünya'da da sıkça söz ettirecekmiş gibi duruyor.

Şov hakkında bilgilendirilme verilmesede hazırlıkların uzun süredir sürdüğünü belirten ultrAslan yöneticisi Oğuz Altay iddaalı konuşması taraftarları heyecanlandırdı.

Bir Galatasaraylı olarakta bu haftaki koreografiden beklentilerim büyük.Beşiktaş maçındaki şov herkesi kendine hayran bırakmıştı.Bu sefer daha güzel bir şey bekliyoruz.Hem takımıza moral hemde adımızı dışarda duyurmak içinde güzel bir fırsat.Emeklerinin karşılığını inşallah alır ultrAslan gurubu.Beşiktaş maçındaki 3D koreografisinden daha güzel bir gösteriyle maça başlarız.Geçen haftaki Beşiktaş maçında olan olaylar,sahaya inme vs. yaşanmaz ve sezonun ilk yarısında Arenada olan gibi bir mücadele izler ve haklı olanın kazanmasını görürüz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder