28 Eylül 2014 Pazar

iPhone 6 satışları durdurulamıyor!

Yeni iPhone modelleri olan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus  akıllı telefon piyasasını alt üst etmiş durumda. İşte Apple tarafından açıklanan satış rakamları. 

Apple için iPhone 6 ve iPhone 6 Plus satışları mükemmel gidiyor. Dün yapılan açıklamaya göre yeni modellerin satışa çıktığı ilk hafta sonunda yeni bir rekor satış rakamına imza atmış durumda. Açıklanan rakam ise 10 milyon.
Evet Apple tek bir hafta sonunda 10 milyon adet iPhone 6 ve iPhone 6 Plus satışı gerçekleştirdi. Oldukça yüksek görünen bu rekor rakam aslında o kadar da fazla değil. Çünkü Geçtiğimiz yılın iPhone 5S ve iPhone 5C satışlarına baktığımızda bu rakamın 9 milyon olduğunu görüyoruz.

Henüz tüm ülkelerde satılmıyor olmasına rağmen;

Fakat yeni iPhone’lar henüz tüm ülkelerde satışa sunulmuş değil. Şu anda sadece ABD, Avustralya, Kanada, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Porto Riko, Singapur ve İngiltere üzerinde satılan yeni modeller, 26 Eylül’den itibaren Türkiye, Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, İrlanda, Isle of Man, İtalya, Liechtenstein, Lüksemburg, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, Katar, Rusya, Suudi Arabistan, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde satışa çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder