1 Şubat 2012 Çarşamba

Samsung Galaxy S3

Sizlere bu yazımızda Samsung yetkililerinin Galaxy S3′ü ne zaman çıkaracaklarından bahsedecek ve Galaxy S3 ile çekilmiş bir fotoğraf paylaşacağız. 
Samsung yetkilileri Galaxy S3′ün tanıtılacağı tarihi net bir şekilde belirttiler. Galaxy S3, Mobil Dünya Kongresi 12 (MWC) ‘inde(27 Şubat-1Mart) tanıtılacak. Tanıtımda tüm özelliklerinin net bir şekilde sunulacağından da bahsedilmekte.
Android’in en iyi performanslı modellerinden olan Galaxy S modellerinin bu yeni üyesi, Samsung’un en iyi üyesi olmayı kesinlemiş gibi görünmekte. Bunu da şuradan anlamaktayız ki Galaxy S3 modeline, Samsung’un bu güne kadar ki en yüksek kodu olan GT-I9500 kodu verilmiş. Ayrıca bi kaç gün önce Samsung Galaxy S3 modeli ile çekilmiş bir fotoğrafta yayımlandı. İşte o fotoğraf:



Merakla beklenen bu modelin tanıtımına az bir süre kalmasına rağmen neredeyse birçok özelliği kesinleşti gibi. İşlemcisi ve grafik yongası ile şimdiye kadar ki en akıllı telefon olma özelliğine sahip. Samsung Galaxy S3′te kullanılan Cortex-A9 tabanlı Exynos 4412 işlemcisi sayesinde, Samsung’un ilk 4 çekirdekli modeli Galaxy S3 olacak.



Tam resmi olmamakla birlikte Galaxy S3 ün özellikleri şöyle;
İşlemci: 1.5 GHz saat hızında Tegra 3 dört çekirdekli işlemci.
RAM: 1.5GB
Hafıza: 32GB
Ekran: 4.65-inç 3D Super Amolet HD plus ekran.
İşletim sistemi: Android 4.0
Batarya: 2250 mAh
Kamera: 12 megapiksel
İletişim birimleri: Wi-Fi, Bluetooth ve NFC desteği bulunacak. Aynı zamanda 4G uyumlu olacak, USB 3.0′ı da bünyesinde barındıracak.

Samsung, Galaxy S3 hakkında ne yazık ki şimdilik bir fiyat belirtilmedi. Büyük bir ihtimalle tanıtımdan sonra fiyatı kesinleşecektir.


Samsung'un akıllı telefon pazarında yeri zaten tartışılmazdı.Android işletim sistemli olan modelleri ile kendinden oldukça söz ettiriyordu.Samsung önümüzdeki aylarda Samsung Galaxy S3 ile de adından oldukça söz ettirecek gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder