3 Mart 2012 Cumartesi

Game of Thrones oyun olarak karşımızda

Amerikada yayınlanan ve dünya çapında büyük izleyicisi olan Game of Thrones oyun olarak karşınızda.George R.R. Martin'in fantastik kitap serisi olan Game of Thrones,dizi çekilmeye başlandıktan sonra çok daha tanındık ve popüler olmuştu.



Ünlü Amerikan dizisi Game of Thrones,gördüğü büyük ilgiden sonra yapımcılar bunu oyun olarakta sevenlerine sunmak istiyor.Bigpoint yaptığı açıklamada Unity grafik motoru ile hazırlanacak oyunun internet tarayıcılarından çalışabilecek bir sisteme sahip olduğunu açıkladı.Hikayenin odak noktası Castlewood hanedanlığı olacak.Oyunun hikayesi zengin ve karmaşık olacağını açıklandı.Rakipleri yenmek için ise oyunda büyük bir mücadele edilmesine gerek kalacak gibi görünüyor.

Oyunda Artplant ekibininde yardımı bulunacak.Oyuna dair ilk detaylar ise 7-9 Mart tarihleri arasında San Francisco'daki GDC (Oyun Geliştiricileri Kongresinde) oyunculara sunulacak.Oyuna dair ilk tanıtım ve bilgilendirmede o fuarda olacak.Oyun şimdiden birçok meraklı kitlenin hedefine girmiş durumda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder